Alltid fri frakt med DHL på alla beställningar inom Sverige över 1000kr.

Skandinaviens ledande konceptbutik inom ekologiskt, miljövänligt, rättvist och veganskt mode.

THRIVE's integritetspolicy

Hej Kompis!

 

Vi gillar dig och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss därför tänker vi nu informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Ta gärna en minut och läs igenom dokumentet!

Du kanske har hört talas om GDPR? Det är dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018 som gör att alla e-handlare och verksamma företag svettas lite extra just nu. Förutom vi då, för vi jobbar alltid med transparens och har såklart ingenting att dölja. Det är en självklarhet för oss att informera dig om hur vi aktivt skyddar dina personuppgifter och vi ser alltid till att behandla dina uppgifter på ett korrekt och lagligt sätt. 

Ändamålet med behandlingen och rättsliga grunder

Vi behandlar dina personuppgifter för ändamålet att administrera vår kundrelation. Okej, nu blev det lite väl byråkratiskt men kort och gott innebär det att vi sparar dina personuppgifter för att kunna leverera de varor du beställt från oss, förbättra vår kundtjänst, hjälpa dig med returer och reklamationer, kundundersökningar samt kunna marknadsföra nya relevanta varor och event för just dig. Summa summarum, allt för att ge dig en så smidig och schysst shoppingupplevelse.

 

Vad lagrar vi för uppgifter och hur lagrar det?

Vi lagrar bara dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Skulle det vara så att vår relation upphör så lagrar vi ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer i marknadsföringssyfte i högst ett år. Därefter kommer dina uppgifter anonymiseras eller raderas.

Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personliga information till utomstående parter. Däremot kommer vi att lämna ut dina personuppgifter till våra personuppgiftsbiträden, dvs de företag som tillhandahåller vår e-handelsplattform, sköter våra transporter, arbetar med fakturaadministration samt tillhandahåller IT- och molntjänster. I sådana fall ingås personuppgiftsbiträdesavtal som säkerställer att dina personuppgifter endast behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

 

Men mina rättigheter då?

Vi pratar ofta om konsumentmakt och hur viktig den är för att förändra modebranschen. Självklart har du makt och mycket att säga till om vad gäller dina personuppgifter med!

  • Du har rätt att få en bekräftelse när vi behandlar personuppgifter som rör dig, exempelvis genom den orderbekräftelse du får efter genomfört köp på thrivestore.se. Du har även rätt till dessa personuppgifter och vår hantering av dem. 
  • Du har rätt att få felaktiga personuppgifter som rör dig rättade av oss utan onödigt dröjsmål.
  • Du har rätt att under vissa omständigheter få dina personuppgifter raderade av oss, till exempel om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades In.
  • Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter i den mån behandlingen sker för direkt marknadsföring. Vid en sådan invändning kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för det ändamålet.
  • Du har rätt att under vissa omständigheter få ut de personuppgifter som du lämnat till oss och som rör dig i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

 

Vad nu då?

Ja, det är upp till dig! Vill du återkalla samtycke, korrigera eller ändra information som vi lagrat så är du alltid välkommen att kontakta vårt IT-snille på fredrik@thrivestore.se. Känner du för att klaga så görs detta hos Datainspektionen. Annars är det business as usual, och vi fortsätter att lägga krut på det vi gör bäst - dvs. förändrar modeindustrin!