Integritetspolicy
Snabba leveranser med DHL  - Hämta i butik = Fraktfritt

Hej Kompis!

 

Vi gillar dig och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, därför tänker vi nu informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Ta gärna en minut och läs igenom denna text!

Du kanske har hört talas om GDPR? Det är dataskyddsförordningen (GDPR) som träde i kraft den 25 maj 2018 och som gjorde att alla e-handlare och verksamma företag svettas lite extra. Förutom vi då, för vi jobbar alltid med transparens och har såklart ingenting att dölja. Det är en självklarhet för oss att informera dig om hur vi aktivt skyddar dina personuppgifter och att alltid ser till att behandla dina uppgifter på ett korrekt och lagligt sätt. 

Ändamålet med behandlingen och rättsliga grunder

Vi behandlar dina personuppgifter för ändamålet att administrera vår kundrelation. Okej, nu blev det lite väl byråkratiskt men kort och gott innebär det att vi sparar dina personuppgifter för att kunna leverera de varor du beställt från oss, förbättra vår kundtjänst, hjälpa dig med returer och reklamationer, genomföra våra kundundersökningar samt få möjligheten att marknadsföra nya relevanta varor och event, specialinriktade för just dig och dina behov. Summa sumarum, allt för att ge dig en så smidig och schysst shoppingupplevelse som det bara går.

 

Vad lagrar vi för uppgifter och hur lagras det?

Vi lagrar bara dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla ändamålet. Skulle det vara så att vår relation upphör så lagrar vi ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer i marknadsföringssyfte i högst ett år. Därefter kommer dina uppgifter anonymiseras eller raderas.

Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför inte din personliga information till utomstående parter. Däremot kommer vi att lämna ut dina personuppgifter till våra personuppgiftsbiträden, dvs de företag som tillhandahåller vår e-handelsplattform, sköter våra transporter, arbetar med fakturaadministration samt tillhandahåller IT- och molntjänster. I sådana fall ingås personuppgiftsbiträdesavtal som säkerställer att dina personuppgifter endast behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

När det kommer till analysdata så använder vi oss av tracking cookies, pixlar och annan kod som identifierar hur du rör dig på vår sida. Dessa är kopplade till tjänster från bl.a. Google, Mailchimp och Facebook.

Men mina rättigheter då?

Vi pratar ofta om konsumentmakt och hur viktig den är för att förändra modebranschen. Självklart har du makt och mycket att säga till om vad gäller dina personuppgifter med!

  • Du har rätt att få en bekräftelse när vi behandlar personuppgifter som rör dig, exempelvis genom den orderbekräftelse du får efter genomfört köp på thrivestore.se. Du har även rätt till dessa personuppgifter och vår hantering av dem. 
  • Du har rätt att få felaktiga personuppgifter som rör dig rättade av oss utan onödigt dröjsmål.
  • Du har rätt att under vissa omständigheter få dina personuppgifter raderade av oss, till exempel om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för att uppfylla de ändamål för vilka de samlades in.
  • Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter i den mån behandlingen sker för direkt marknadsföring. Vid en sådan invändning kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för det ändamålet.
  • Du har rätt att under vissa omständigheter få ut de personuppgifter som du lämnat till oss och som rör dig i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet).

 

Vad nu då?

Ja, det är upp till dig! Vill du återkalla samtycke, korrigera eller ändra information som vi lagrat så är du alltid välkommen att kontakta vårt IT-snille på fredrik@thrivestore.se. Känner du för att klaga så görs detta hos Datainspektionen. Annars är det business as usual, och vi fortsätter att lägga krut på det vi gör bäst - dvs. förändrar modeindustrin till det bättre!

  • Presentkort
  • Din varukorg är tom

    Logga in

    Glömt lösenordet?